ΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κύριος Αντωνόπουλος, έμπειρος ηλεκτρονικός, πιστοποιημένος επιθεωρητής της RAYMARINE, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, μέτοχος της εταιρείας SEA TECH, δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN.

Ασχολείται ως επιθεωρητής της NEK DESIGN, με την επιθεώρηση ηλεκτρονικών συστημάτων.

Τον κύριο Αντωνόπουλο, ως επιθεωρητή της NEKDESIGN, τον βρίσκετε:

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ

Ο κύριος Διονύσης ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΗΣ, τεχνικός ιστιοφόρων σκαφών, έμπειρος επισκευαστής και συντηρητής σκαφών αναψυχής, δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τον κύριο Κουτσουβέλη, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΑΤΣΗΣ

Ο κύριος Γρηγόρης ΤΣΑΤΣΗΣ, Ναυπηγός Μηχανικός, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, επιθεωρητής του INSB, δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Τον κύριο ΤΣΑΤΣΗ, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΦΑΝΗΣ ΜΠΑΛΙΚΟΣ

Ο κύριος ΜΠΑΛΙΚΟΣ, έμπειρος μηχανικός και ηλεκτρολόγος, πιστοποιημένος επιθεωρητής, της VOLVO PENTA, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, ηγείται της εταιρείας SUN SEA SERVICE MARINE ENGINEERING , και δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN.

Ασχολείται ως επιθεωρητής της NEK DESIGN, με την επιθεώρηση ηλεκτρολογικών και μηχανικών συστημάτων.

Τον κύριο ΜΠΑΛΙΚΟ,ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο κύριος ΜΠΑΛΑΦΑΣ, πιστοποιημένος επιθεωρητής εξαρτίας από τη SPARCRAFT, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, ηγείται της εταιρείας MELTEMI YACHTING, και δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN.

Ασχολείται ως επιθεωρητής της NEK DESIGN, με την επιθεώρηση εξαρτίας, και εξοπλισμού καταστρώματος.

Τον κύριο ΜΠΑΛΑΦΑ, ως επιθεωρητή της NEKDESIGN, τον βρίσκετε:

ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ

Ο κύριος ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ, πιστοποιημένος επιθεωρητής εξαρτίας από τη SELDEN, και ιστιοφορίας από την QUANTUM HELLAS, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, ηγείται της εταιρείας WAY POINT, και δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην περιοχή του ΙΟΝΙΟΥ.

Ασχολείται ως επιθεωρητής της NEK DESIGN, με την επιθεώρηση εξαρτίας, ιστίων και εξοπλισμού καταστρώματος.

Τον κύριο ΣΑΡΑΙΛΙΔΗΣ , ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΣΑΒΒΑΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ

Ο κύριος ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ, έμπειρος επισκευαστής και συντηρητής σκαφών αναψυχής, πιστοποιημένος επισκευαστής για την Ελλάδα, της HANSE YACHTS, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, ηγείται της εταιρείας LAVRION YACHTS και δραστηριοποιείται ως επισκευαστής για λογαριασμό της NEK DESIGN.

Ασχολείται ως επισκευαστής της NEK DESIGN, με την επισκευή σκαφών αναψυχής.

Το κύριο ΑΜΟΙΡΙΔΗ, ως επισκευαστή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

Ο κύριος ΘΕΟΧΑΡΗΣ, έμπειρος μηχανικός, εξουσιοδοτημένος επιθεωρητής, μηχανών θαλάσσης, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, ηγείται της εταιρείας LEFKAS MARINE SERVICE , και δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN, στην περιοχή του ΙΟΝΙΟΥ.

Ασχολείται ως επιθεωρητής της NEK DESIGN, με την επιθεώρηση μηχανολογικών συστημάτων.

Τον κύριο ΘΕΟΧΑΡΗ, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΡΗΓΑΣ ΜΠΕΚΑΣ

Ο κύριος Ρήγας ΜΠΕΚΑΣ, Ναυπηγός – Μηχανολόγος, Μηχανικός, επιθεωρητής του INSB, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.

Τον κύριο Μπέκα, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Ο κύριος Αχιλλέας ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Ναυπηγός Μηχανικός, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, με πολυετή θητεία σε νηογνώμονες , δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN.

Τον κύριο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΙΓΓΑΣ

Ο κύριος Δημήτρης ΣΥΡΙΓΓΑΣ, Ναυπηγός Μηχανικός, εξειδικευμένος στο σκάφος αναψυχής, δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην περιοχή της ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τον κύριο ΣΥΡΙΓΓΑ, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΑΣ

Ο κύριος Γιώργος ΚΑΣΤΑΝΑΣ, τεχνικός ιστιοφόρων σκαφών, έμπειρος επισκευαστής και συντηρητής σκαφών αναψυχής, ηγείται της εταιρείας AFROS YACHT SERVICES και δραστηριοποιείται ως εξωτερικός επιθεωρητής της NEK DESIGN στην ευρύτερη περιοχή των Κυκλάδων.

Τον κύριο ΚΑΣΤΑΝΑ, ως επιθεωρητή της NEK DESIGN, τον βρίσκετε:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΦΟΣ

Ο κύριος ΣΤΕΦΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, έμπειρος επισκευαστής και συντηρητής σκαφών αναψυχής, ηγείται της εταιρείας STEFOS YACHT SERVICES με έδρα στον Πειραιά, που δραστηριοποιείται σε όλες τις μαρίνες της Αττικής και αναλαμβάνει σύνθετες και απαιτητικές επισκευές, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους.

Τον κύριο ΣΤΕΦΟ, ως εξωτερικό συνεργάτη της NEK DESIGN, τον βρίσκετε: