ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ

Το ναυπηγείο ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙwww.bsg.com.gr, ιδρύθηκε το 1965 και βρίσκεται
στην Κοιλάδα της Ερμιονίδας, στην Πελοπόννησο.

Στις εγκαταστάσεις του μπορούν να φιλοξενηθούν 450 σκάφη , διατίθεται σύγχρονο Travel

lift Crane ανέλκυσης και προσφέρονται επισκευαστικές και μετασκευαστικές εργασίες.

Το ναυπηγείο ΜΠΑΣΙΜΑΚΟΠΟΥΛΟΙ εμπιστεύεται τη NEK DESIGN-
www.nekdesign.gr για την διαχείριση των τεχνικών και ασφαλιστικών θεμάτων του.

OCEANIC PRO

Το ναυπηγείο OCEANIC PROwww.oceanic.gr , ιδρύθηκε το 1990 και βρίσκεται στον Αυλώνα Αττικής .

Κατασκευάζει σκάφη , φουσκωτά και μηχανοκίνητα, από τα 2,50 m μέχρι και τα 15,60 m.

Το ναυπηγείο OCEANIC PRO εμπιστεύεται τον IMCI-www.imci.org  για τις πιστοποιήσεις του.

Παράλληλα εμπιστεύεται την τεχνική κάλυψη των θεμάτων του στη NEK DESIGN – www.nekdesign.gr .

MULTIHULL YACHTING

Η εταιρεία MULTIHULL YACHTINGwww.multihull-yachting.com ιδρύθηκε το 2002  με έδρα το Λαύριο και προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του επαγγελματικού yachting στην Ελλάδα.

Είναι μέλος της Nautic Alliance, στενός συνεργάτης της ALTUMARE, του καλύτερου νέου διανομέα Lagoon του 2014, και διαχειρίζεται καταμαράν για ναύλωση ή ιδιωτική χρήση στη νέα βάση της στην Olympic Marine Λαύριο.

Η εταιρεία MULTIHULL YACHTING εμπιστεύεται τη NEK DESIGN- www.nekdesign.gr. για τη διαχείριση των ναυπηγικών θεμάτων της.

AFROS YACHT SERVICES

Η AFROS YACHT SERVICESwww. afrosyachtservices.com- , με έδρα την Πάρο , λειτουργεί στον χώρο του σκάφους αναψυχής για περισσότερα από 25 χρόνια.

Ασχολείται με το λιανικό εμπόριο ναυτιλιακών προϊόντων, έχει εξελιχθεί και εξειδικεύεται σε κάθε είδους επισκευής σκαφών και έχει δημιουργήσει τμήμα καταδυτικών εργασιών .

Η εταιρεία AFROS YACHT SERVICES εμπιστεύεται τη NEK DESIGN- www.nekdesign.gr για την τεχνική κάλυψη των θεμάτων της.

ARCHON YACHTING

Η εταιρεία ARCHON YACHTINGwww.archonyachting.com– ιδρύθηκε το 2015  με έδρα της τα δύο νησιά της  Κω και της Ρόδου, και προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο του επαγγελματικού σκάφους αναψυχής στην Ελλάδα.

Είναι μία από τις  κορυφαίες εταιρείες παροχής ναύλωσης, διαχείρισης σκαφών, πωλήσεων και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ARCHON YACHTING εμπιστεύεται τη NEK DESIGN- www.nekdesign.gr. για τη διαχείριση των ναυπηγικών και των ασφαλιστικών θεμάτων της.

AVAS MARINE

Η AVAS MARINE – www.avasmarine.gr –ασχολείται με τον σχεδιασμό και τη ναυπήγηση πολυτελών φουσκωτών σκαφών.Εμπνευστής και δημιουργός των σχεδιάσεων του ναυπηγείου είναι ο κύριος Μανώλης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, διευθυντής και διαχειριστής της εταιρείας.

Το ναυπηγείο βρίσκεται στην Μάνδρα Αττικής και στόχο έχει την κατασκευή σκαφών υψηλού επιπέδου ασφάλειας και άνεσης σε απαιτητικές συνθήκες θαλάσσης.

Το ναυπηγείο εμπιστεύεται τον IMCI – www.imci.org  – για τις CE- πιστοποιήσεις του.

Παράλληλα εμπιστεύεται την τεχνική κάλυψη των σκαφών του στη NEK DESIGN – www.nekdesign.gr  .

YBH- YACHT BROKER HOUSE

Η εταιρεία YACHT BROKER HOUSEYBH  – www.ybh.gr – – ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1999 ως σύμβουλος σκαφών αναψυχής υποστηρίζοντας ιδιοκτήτες διεθνώς. Το 2004 μετακόμισε στην Ελλάδα συνεχίζοντας να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στο χώρο του yachting με σκοπό να προσφέρει tailor made υπηρεσίες στους πελάτες της.

Είναι μία από τις  κορυφαίες εταιρείες πωλήσεων, διαχείρισης σκαφών αναψυχής και συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα με διαθέσιμο στόλο από 14 έως 70 μέτρα.

Η εταιρεία YACHT BROKER HOUSE- YBH   εμπιστεύεται τη NEK DESIGN- www.nekdesign.gr. για τη διαχείριση των ναυπηγικών και των ασφαλιστικών θεμάτων της.

PALEROS YACHT SERVICES-PYS

Η εταιρεία PALEROS YACHT SERVICES-PYSwww.pys.gr  , με έδρα της το νησί της Λευκάδας, προσφέρει υπηρεσίες συντήρησης και διαχείρισης μηχανοκίνητων και ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής καθιερώνοντας τη φήμη της πάνω από 27 χρόνια

Είναι μία από τις  κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης σκαφών και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης στην Ελλάδα.

Η εταιρεία PALEROS YACHT SERVICES-PYS εμπιστεύεται τη NEK DESIGN- www.nekdesign.gr. για τη διαχείριση των ναυπηγικών και των ασφαλιστικών θεμάτων της.

ARMOR YACHTS

Το ναυπηγείο ARMOR YACHTS εδρεύει στο Λαύριο Αττικής και ασχολείται με τον σχεδιασμό και την ναυπήγηση πολυτελών και ταχύτατων ιστιοφόρων καταμαράν, κατασκευασμένων με προηγμένα υλικά, και καινοτόμες προδιαγραφές κατασκευής.

Το ιστιοπλοϊκό καταμαράν Solitaire 1740 που σχεδιάστηκε από την εταιρεία SCHIONNING DESIGNS INTERNATIONAL κατασκευάζεται από το ναυπηγείο ARMOR YACHTS με διαχειριστή και διευθύνοντα σύμβουλο τον κύριο ARMANDO ORTOLANO.

Κάθε ναυπήγηση είναι μοναδική και εξειδικευμένη στις εκάστοτε ανάγκες του ενδιαφερόμενου πελάτη.

Το συγκεκριμένο ναυπηγείο εμπιστεύεται τον IMCIwww.imci.org  για τις πιστοποιήσεις του.

Το ναυπηγείο ARMOR YACHTS εμπιστεύεται την τεχνική κάλυψη των θεμάτων του στη NEK DESIGNwww.nekdesign.gr .